Diensten
 

Actieve betrokkenheid

zorgt voor

dynamische en realistische

praktisch onderbouwde

en kwalitatief hoogstaande

ontwikkelingen


 
 

Diensten


ConPuls zorgt er voor dat de gezamenlijke meerwaarde van een initiatief of activiteit ontdekt en benoemd wordt. Zo geeft ConPuls handen en voeten aan het laten ontstaan en uitbouwen van gedragen en dynamische samenwerking.

ConPuls concentreert zich op 4 diensten. Hierdoor weet u waarvoor en wanneer u ConPuls kunt inschakelen.
Daarnaast ontwikkelt ConPuls initiatieven.
Aktueel: "Praktijkdagen - Landschap op je bord"

  • Netwerkorganisatie ConPuls organiseert contact dat u nodig heeft om samen verder te kunnen. Zij maakt daarbij gebruik van een breed en divers netwerk. ConPuls vindt de juiste mensen om uw idee te voeden, verder vorm te geven en uit te voeren.
  • Excursies en ontmoetingen - Op ongedwongen wijze kijken in, luisteren naar, ruiken aan elkaars wereld. ConPuls draagt zorg voor openheid, waardoor ruimte ontstaat voor een uitwisseling over beweegredenen en motivatie. Door niet te stoppen na een eerste ontmoeting maar zichtbaar te blijven en open te staan, wordt vanuit die ervaring verder gebouwd.
  • Onderwijsontwikkeling - Met kennis van de dynamiek en structuur van het Hoger Beroeps Onderwijs ondersteunt ConPuls de ontwikkeling van en feedback op uw onderwijsprogramma. Centraal staat hierin de interactie met het werkveld, gekoppeld aan de expertise van het betrokken docententeam.
  • Veldwerk - Wat is de reactie op een (concept)plan, hoe willen mensen betrokken worden? Is menselijk contact voor een kwalitatief hoogwaardige reactiepeiling van cruciaal belang? ConPuls kijkt hoe die betrokkenheid georganiseerd en gebruikt kan worden en neemt de tijd om het veld in te gaan.

Netwerken, ontmoeten, uitwisselen, ontwikkelen, leren, onderzoeken, organiseren? Lees verder op deze site of neem direct contact op om van gedachten te wisselen.

Samenwerken voor concreet resultaat